Ministrul francez al transporturilor anunță semnarea unui acord cu România pentru creșterea exporturilor de grâne ucrainene

Ministrul francez al transporturilor anunță semnarea unui acord cu România pentru creșterea exporturilor de grâne ucrainene
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 sep 2022

Ministrul transporturilor din Franța, Clement Beaune, a declarat că va semna un acord cu România pentru a crește exporturile de grâne ucrainene către țările în curs de dezvoltare, îndeosebi în zona Mediteranei, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
​Producător de mobilă: Va trebui probabil, în decembrie, să le spun angajaților mei să stea acasă 1-2 luni până trece iarna. Dacă polonezii știu să-și exploateze pădurea inteligent, finlandezii la fel, ce ne împiedică pe noi? CITEȘTE ȘI ​Producător de mobilă: Va trebui probabil, în decembrie, să le spun angajaților mei să stea acasă 1-2 luni până trece iarna. Dacă polonezii știu să-și exploateze pădurea inteligent, finlandezii la fel, ce ne împiedică pe noi?

"Voi semna un acord cu România care va permite Ucrainei să scoată și mai multe cereale... către Europa și țările în curs de dezvoltare, în special în (țările din) Mediterană, care au nevoie (de grâne) pentru hrană", a declarat Clement Beaune la postul de televiziune LCI, citat de Agerpres.

viewscnt
Afla mai multe despre
razboi ucraina
grau
export