Producătorii de legume și fructe lansează o "piață online" pentru vânzarea mărfii

Producătorii de legume și fructe lansează o "piață online" pentru vânzarea mărfii
scris 15 oct 2015

Producătorii vor lansa la sfârșitul lunii octombrie un portal care va avea rol de piață online și unde vor fi postate anunțuri de vânzare de legume și fructe, dar va conține și informații despre firmele din domeniu și despre noutățile legislative, a declarat pentru Profit.ro Aurel Tănase, președintele Organizației Interprofesionale Naționale - Prodcom Legume Fructe.

"La târgul Indagra, care va începe la sfârșitul lunii octombrie, vom lansa un portal complex, care va reprezenta organizarea de piață a sectorului de legume-fructe-cartofi-ciuperci, si fiecare ramură de produs va avea o pagină care va cuprinde baza de date reprezentând producătorii din România", a spus Tănase.

Portalul va avea și o secțiune de consultanță tehnică, unde producătorii vor găsi ce este nou în domeniu și ce trebuie făcut în diverse situații. Totdată, va exista și o parte de informații juridice, acte normative aprobate, aflate în curs de avizare sau în dezbatere.

"Vom avea și o secțiune de imputuri, cerere și ofertă, și tot ce e legat de producție, dar și o parte în care membrii noștri vor putea pune pe site cantitățile pe care le au și doresc să le vândă", a mai spus reprezentantul patronatului cu peste 600 de membri.

El a adăugat că portalul va avea rolul de bursă electronică și se va numi oipalegumefructe.ro.

viewscnt
Afla mai multe despre
piata online
legume
fructe