Smithfield semnează o nouă achiziție strategică în România

Smithfield semnează o nouă achiziție strategică în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 nov 2022

Smithfield Europa, subsidiară a gigantului american Smithfield Foods, a încheiat un acord de achiziție a societății Goodies Meat Production, producător român de preparate din carne sub marcă proprie pentru canalul de retail. Tranzacția se va face prin intermediul companiei sale locale de preparate din carne, Elit, situată în județul Alba.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Goodies Meat Production SRL operează o unitate de producție în Ceptura de Jos, Prahova, și are 320 de angajați. 

Pescarii din Deltă au fost în Italia, Spania și Suedia și vor acum pescaturism. Turism păgubos, cherhanalele fac jocul CITEȘTE ȘI Pescarii din Deltă au fost în Italia, Spania și Suedia și vor acum pescaturism. Turism păgubos, cherhanalele fac jocul

Achiziția societății Goodies Meat Production face parte din planul strategic de dezvoltare al Smithfield Europa. 

Acordul de achiziție este supus aprobării autorităților de reglementare competente din România, inclusiv a Consiliului Concurenței.

Elit, parte a Grupului Smithfield din 2018, este una dintre cele mai importante companii de preparate din carne din România, cu o experiență de 20 de ani în domeniu și peste 2.000 de angajați. Elit produce peste 30.000 tone de preparate din carne/an, acoperind o mare varietate de categorii, printre care cârnați, salam, șuncă, produse din carne afumată etc. Elit produce și comercializează prin intermediul unor mărci bine poziționate în piață: Elit, Plin de carne, Premia, Promo și Veri.

Goodies Meat Production este o companie producătoare de preparate din carne care operează o fabrică situată în România, județul Prahova. Are o capacitate de producție de 20.000 tone/an și este specializată în producția de mărci private.

Serviciile de asistență juridică pentru Smithfield Europa au fost asigurate de firma de avocatură Țuca Zbârcea & Asociații cu o echipă coordonată de Silvana Ivan, Partener.

viewscnt
Afla mai multe despre
smithfield europa
goodies meat production
carne