Ursula von der Leyen: Războiul creat de Kremlin amenință securitatea alimentară în întreaga lume

Ursula von der Leyen: Războiul creat de Kremlin amenință securitatea alimentară în întreaga lume
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 mar 2022

"Agresiunea" președintelui rus Vladimir Putin împotriva Ucrainei are consecințe dincolo de Europa, a declarat președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, citată de CNN.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității - Ediția a IV-a; parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

"Deoarece nevoile umanitare sunt deja la cote maxime, războiul creat de Kremlin amenință securitatea alimentară în întreaga lume", a declarat Von der Leyen, la Forumul Umanitar European, scrie News.ro.

Soluțiile GRENKE vă oferă libertatea de care aveți nevoie pentru a vă dezvolta și implementa ideile creative. Interviu cu Liviu Bănulescu, Managing Director GRENKE România CITEȘTE ȘI Soluțiile GRENKE vă oferă libertatea de care aveți nevoie pentru a vă dezvolta și implementa ideile creative. Interviu cu Liviu Bănulescu, Managing Director GRENKE România

Von der Leyen a spus că UE va contribui cu 2,5 miliarde de euro pentru a aborda penuria mondială de alimente.

"UE, cel mai mare donator umanitar din lume, își intensifică sprijinul cu 2,5 miliarde de euro până în 2024 pentru a ajuta regiunile cele mai afectate de insecuritatea alimentară și măsuri speciale pentru a crește producția europeană de alimente”, a mai spus ea.

viewscnt
Afla mai multe despre
ursula von der leyen
alimente