Agro start-up-ul Meshine Tech atrage o investiție de la Early Game Ventures

Agro start-up-ul Meshine Tech atrage o investiție de la Early Game Ventures
scris 24 sep 2020

Early Game Ventures (EGV), fond de investiții cu capital de risc finanțat cu prioritate prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020 și cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, anunță finalizarea unei runde de investiții în Meshine Tech (meshine.io), companie care pregătește o platformă de analiză a datelor colectate de la senzorii instalați pe mașinile agricole.

Compania este în stadiul de construire a prototipului, având ca obiectiv să finalizeze produsul (MVP) până la finalul trimestrului al doilea al anului viitor.

INFOGRAFIC Cele mai puternice județe din România în funcție de cifra de afaceri a companiilor înregistrate CITEȘTE ȘI INFOGRAFIC Cele mai puternice județe din România în funcție de cifra de afaceri a companiilor înregistrate

“Experiența noastră în domeniul blockchain, dovedită anterior prin Hive, ne va fi de mare ajutor la Meshine. Planul nostru este să punem la punct un sistem de colectare a datelor de la echipamentele agricole și să analizăm aceste date, astfel încât fermierii să aibă control asupra operațiunilor și o imagine coerentă, de ansamblu, a activităților din fermă. Toate aceste date sunt păstrate într-un ledger blockchain care va reprezenta o istorie detaliată a operațiunilor efectuate în fermă, garantând astfel originea produselor și respectarea normelor și a certificărilor. Pe termen lung, ne dorim să evoluăm într-o platformă de tip marketplace, unde să se integreze și alți furnizori de date din agricultură, Meshine devenind astfel panoul central de date al fermierului.”, a declarat Tudor Stomff, CEO-ul Meshine.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
early game ventures
meshine tech