Antoneta Galeș revine în Selgros după un an de pauză, ca director de comunicare și dezvoltare organizațională

Antoneta Galeș revine în Selgros după un an de pauză, ca director de comunicare și dezvoltare organizațională
Ana Maria Petcana
Ana Maria Petcana
scris 14 sep 2015

După o pauză de un an,  Antoneta Galeș, care a fost în perioada 2000-2014 director de resurse umane și dezvoltare al Selgros, se întoarce în companie pe poziția de director de comunicare și dezvoltare organizațională.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Începând din luna septembrie, Antoneta Galeș este directorul de comunicare și dezvoltare organizațională. Ea va stabili strategia de comunicare, va coordona relația companiei cu media și va fi purtătorul de cuvânt al Selgros România”, se arată într-un comunicat al companiei.

De asemenea, Antoaneta Galeș va coordona alinierea strategiilor pentru oamenii din organizație cu strategiile de business, va avea un rol activ în modelarea strategiei organizației pentru creșterea competitivității în piață, va contribui la crearea de soluții inovative și va coordona politicile de dezvoltare pentru atingerea potențialului maxim, creșterea angajamentului și motivarea oamenilor din companie.

Selgros Cash&Carry România și-a început activitatea pe piața locală în 2001, iar în prezent deține 19 magazine în București, Brașov, Iași, Târgu Mureș, Oradea, Cluj, Ploiești, Timișoara, Craiova, Bacău, Galați, Brăila, Arad, Suceava și Constanța.

Compania este parte a Transgourmet Holding AG, a doua cea mai mare rețea cash&carry și comerț en-gros din Europa, cu operațiuni în Elveția, Franța, Germania, Polonia, România și Rusia.

viewscnt
Afla mai multe despre
selgros
director comunicare