Antoneta Galeș revine în Selgros după un an de pauză, ca director de comunicare și dezvoltare organizațională

Antoneta Galeș revine în Selgros după un an de pauză, ca director de comunicare și dezvoltare organizațională
scris 14 sep 2015

După o pauză de un an,  Antoneta Galeș, care a fost în perioada 2000-2014 director de resurse umane și dezvoltare al Selgros, se întoarce în companie pe poziția de director de comunicare și dezvoltare organizațională.

”Începând din luna septembrie, Antoneta Galeș este directorul de comunicare și dezvoltare organizațională. Ea va stabili strategia de comunicare, va coordona relația companiei cu media și va fi purtătorul de cuvânt al Selgros România”, se arată într-un comunicat al companiei.

De asemenea, Antoaneta Galeș va coordona alinierea strategiilor pentru oamenii din organizație cu strategiile de business, va avea un rol activ în modelarea strategiei organizației pentru creșterea competitivității în piață, va contribui la crearea de soluții inovative și va coordona politicile de dezvoltare pentru atingerea potențialului maxim, creșterea angajamentului și motivarea oamenilor din companie.

Selgros Cash&Carry România și-a început activitatea pe piața locală în 2001, iar în prezent deține 19 magazine în București, Brașov, Iași, Târgu Mureș, Oradea, Cluj, Ploiești, Timișoara, Craiova, Bacău, Galați, Brăila, Arad, Suceava și Constanța.

Compania este parte a Transgourmet Holding AG, a doua cea mai mare rețea cash&carry și comerț en-gros din Europa, cu operațiuni în Elveția, Franța, Germania, Polonia, România și Rusia.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
selgros
director comunicare