A fost desemnat câștigătorul pentru proiectarea și execuția lotului 3 din Autostrada de Centură București Nord

A fost desemnat câștigătorul pentru proiectarea și execuția lotului 3 din Autostrada de Centură București Nord
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 dec 2021

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a desemnat câștigătorul pentru proiectarea și execuția lotului 3 a sectorului Nord din Autostrada de Centură București (A0), au anunțat reprezentanții Ministerului Transporturilor și Infrastructurii.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„CNAIR SA a finalizat procesul de reevaluare a ofertelor depuse în cadrul procedurii de atribuire a contractului de „Proiectare și Execuție Autostrada de Centură București km 0+000-km 100+900, Sector Centura Nord km 0+000-km 52+770, Lot 3: km 39+000-km 47+600", a transmis Ministerul Transporturilor pe Facebook.   Potrivit sursei citate, ofertantul declarat câștigător este IC IÇTAȘ INȘAAT SANAYI VE TICARET A.Ș., cu prețul de 413.665.346,64 lei fără TVA, arată Adevarul.    

4 aspecte importante de luat în considerare atunci când alegeți un ERP pentru hoteluri și restaurante CITEȘTE ȘI 4 aspecte importante de luat în considerare atunci când alegeți un ERP pentru hoteluri și restaurante

Durata contractului este de 30 de luni, din care 12 luni sunt destinate perioadei de proiectare și 18 perioadei de execuție a lucrărilor.     Perioada de garanție este de 10 ani.   

Lungimea acestui sector este de 8,60 km.   

„În cadrul contractului, viitorul antreprenor va realiza mai multe lucrări de artă complexe, incluzând 7 pasaje pe și peste autostradă, două dintre acestea având lungimi de 318,30 m, respectiv 466,50 m. Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații și respectiv după soluționarea contestaților/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire”, anunță Ministerul Transporturilor. 

În urmă cu câteva zile, secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Ionel Irinel Scrioșteanu, a transmis că Autostrada de Centură București Nord este împărțită în patru loturi, iar din 2 noiembrie a început organizarea de șantier pe Lotul II.  

„Este primul lot al Autostrăzii Bucureștiului, pe zona de Nord, pe care au început lucrările.”, a subliniat oficialul.  

Autostrada de Centură București A0 va avea o lungime totală de 101 km și este parte a unui uriaș proiect european de infrastructură rutieră numit Coridorul 4 pan-european, care traversează România de la Vest la Est, pe direcția Nădlac - Arad - Timișoara - Lugoj - Deva - Sibiu - Pitești - București – Constanța.

viewscnt
Afla mai multe despre
autostrada de centură bucurești nord