A fost emis Ordinul de începere a lucrărilor pe Lotul 1 al autostrăzii Ploiești-Buzău

A fost emis Ordinul de începere a lucrărilor pe Lotul 1 al autostrăzii Ploiești-Buzău
scris 10 aug 2022

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat că, din 22 august, începe construirea pe Lotul 1 al autostrăzii Ploiești – Buzău, deoarece CNAIR a emis Ordinul de începere a lucrărilor pe lotul Dumbrava – Mizil, cu o lungime de 21 de km.

„Din 22 august începe construcția pe Lotul 1 al autostrăzii Ploiești – Buzău! CNAIR a dat astăzi Ordinul de începere a lucrărilor pe lotul Dumbrava – Mizil, cu o lungime de 21 de km”, a anunțat Sorin Grindeanu.

FOTO Mercedes-Benz pregătește o investiție majoră în România CITEȘTE ȘI FOTO Mercedes-Benz pregătește o investiție majoră în România

Acesta a mai spus că asocierea de constructori români și italieni are la dispoziție 20 de luni pentru finalizarea lucrărilor care includ 14 poduri și un pasaj cu lungimea de 550 m.

„Contractul are o valoare de 1,46 de miliarde de lei (fără TVA) și este finanțat prin PNRR. Autostrada Ploiești-Buzău este prima secțiune a Autostrăzii care va asigura legătura dintre Muntenia și Moldova (A7)”, mai precizează ministrul Transporturilor. 

viewscnt
Afla mai multe despre
ministrul transporturilor
sorin grindeanu