Acționarii Romaero urmează să aleagă în decembrie noi membri în Consiliul de Administrație

Acționarii Romaero urmează să aleagă în decembrie noi membri în Consiliul de Administrație
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 nov 2017

Acționarii Romaero (simbol bursier RORX), companie de stat specializată în întreținerea și repararea avioanelor de transport de pasageri sau cargo, vor alege noi membri în Consiliul de Administrație, subiectul aflându-se pe ordinea de zi a ședinței din 14 decembrie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Candidaturile pentru funcția de membru în Consiliul de Administrație se pot depune la secretariatul societății, până la date de 28 noiembrie 2017”, arată convocatorul publicat pe site-ul societății.

Și-au depus candidaturile pentru un post de membru în CA Alexandru Bușcu și Aurelian Trifa, arată documentele privitoare la ședința acționarilor, scrie News.ro.

De asemenea,în luna decembrie expiră interimatul lui Remus Vulpescu la conducerea companiei.

FOTO Unul din dealerii Mercedes sparge gheața cu noul X-Class și îl vinde înainte de lansarea oficială în România CITEȘTE ȘI FOTO Unul din dealerii Mercedes sparge gheața cu noul X-Class și îl vinde înainte de lansarea oficială în România

Romaero a avut pierderi de 9,14 milioane lei în primul semestru, de aproape două ori și jumătate mai mici față de cele înregistrate în prima parte a anului anterior.

De asemenea, cifra de afaceri a companiei a scăzut în primele șase luni ale acestui an cu 9%, la 22,43 milioane lei, de la 24,66 milioane lei, în prima parte a anului trecut. Veniturile din exploatare au însumat 35,38 milioane lei, la sfârșitul lunii iunie, în creștere cu 6%, de la 33,4 milioane lei în perioada similară a anului anterior.

Romaero, companie controlată de Ministerul Economiei, mai are 770 de salariați și are o valoare de piață de 170,5 milioane lei (34 milioane euro).

Compania a înregistrat anul trecut pierderi de 60,3 milioane lei. Romaero estimează că va încheia acest an cu pierderi de 44,18 milioane lei și venituri totale de 62,7 milioane lei, potrivit bugetului pentru 2017, aprobat de Guvern în octombrie.

viewscnt
Afla mai multe despre
romaero