Aeroportul din Amsterdam va limita numărul pasagerilor

Aeroportul din Amsterdam va limita numărul pasagerilor
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 iun 2022

Aeroportul Schiphol din Amsterdam a transmis că va limita numărul de pasageri pe care i-ar putea gestiona în timpul verii, invocând cererea puternică și lipsa personalului de securitate, relatează Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Aeroportul a transmis că va gestiona doar 70.000 de pasageri pe zi, limită care va duce la anularea unui număr nespecificat de zboruri, arată Hotnews.

VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, Market Analyst eToro: Piețele financiare intră în panică, Bitcoin se prăbușește. Foarte multe îngrijorări legate de conflictul din Ucraina și zona de energie. La petrol nu e ca la curent CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, Market Analyst eToro: Piețele financiare intră în panică, Bitcoin se prăbușește. Foarte multe îngrijorări legate de conflictul din Ucraina și zona de energie. La petrol nu e ca la curent

Aeroporturile din Europa au avut de suferit din cauza problemelor legate de forța de muncă și logistică, deoarece călătoriile pasagerilor au crescut după ce țările au luat decizia de a încheia restricțiile cauzate de COVID-19. Companiile aeriene, inclusiv Lufthansa și easyJet, au anunțat deja planuri de reducere a zborurilor în această vară.

Călătoriile la Schiphol, unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi din Europa, au fost întrerupte frecvent din aprilie din cauza penuriei de angajați de securitate și de gestionare a bagajelor. Sute de zboruri au fost anulate, iar cozile lungi au devenit o rutină.

viewscnt
Afla mai multe despre
amsterdam
aeroport