Aeroportul Henri Coandă: Șase curse au fost anulate. Întârzierile depășesc și două ore

Aeroportul Henri Coandă: Șase curse au fost anulate. Întârzierile depășesc și două ore
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 mar 2018

UPDATE 13:46Vineri au fost anulate șase curse pe aeroportul Henri Coandă, de lângă București, iar întârzierile pot depăși și două ore, potrivit informațiilor afișate pe site-ul Companiei Naționale Aeroporturi București (CNAB).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Capitala și 14 județe sunt, vineri, până la ora 15.00 sub cod portocaliu care vizează ninsoare abundentă, strat de zăpadă consistent, viscol și vizibilitate scăzută, scrie News.ro..

Au fost anulate șase curse efectuate de liniile aeriene Pegasus Airlines (pe ruta București-Istanbul), Wizz Air (pe rutele București-Treviso, București-Stockholm, București-Pisa) și Tarom (pe rutele București-Cluj-Napoca și București-Chișinău).

UPDATE 11:48 Două curse au fost anulate vineri pe aeroportul Henri Coandă, de lângă București, iar întârzierile pot depăși și două ore, potrivit informațiilor afișate pe site-ul Companiei Naționale Aeroporturi București (CNAB).

Capitala și 14 județe sunt, vineri, până la ora 15.00 sub cod portocaliu care vizează ninsoare abundentă, strat de zăpadă consistent, viscol și vizibilitate scăzută.

O cursă Wizz Air, care ar fi trebuit să decoleze de pe aeroportul Henri Coandă la ora 7, cu destinația Treviso, a fost anulată.

O cursă Pegasus Airlines, de pe ruta Istanbul – București, care trebuia să aterizeze pe Henri Coandă la ora 10.30, apoi să decoleze spre Istanbul la ora 11.15, a fost anulată.

ȘTIREA INIȚIALĂ Nicio cursă aeriană nu este anulată pe aeroportul Henri Coandă din cauza condițiilor meteo, dar în cursul dimineții s-au înregistrat întârzieri și de două ore, potrivit datelor afișate de site-ul Companiei Naționale Aeroporturi București (CNAB).

Capitala și 14 județe sunt, vineri, până la ora 15.00 sub cod portocaliu care vizează ninsoare abundentă, strat de zăpadă consistent, viscol și vizibilitate scăzută.

”Nicio cursă nu este anulată pe Aeroportul Henri Coandă din cauza condițiilor meteo. Unele zboruri pot înregistra întârzieri la decolare, determinate în principal de degivrarea aeronavelor, întârzieri care, punctual, pot atinge și chiar depăși 40 de minute”, a anunțat CNAB vineri.

O cursă Wizz Air, pe ruta București – Treviso, care trebuia să decoleze la ora 7.00, a fost amânată pentru ora 9.00.

O altă cursă Wizz Air, pe ruta București - Stockholm, care ar fi trebuit să plece la ora 7.10, a fost amânată pentru ora 9.00.

O cursă Austrian Airlines, pe ruta București - Viena, care trebuia să decoleze la 8.30, a fost amânată pentru ora 9.10.

Totodată, o cursă Blue Air pe ruta București - Cluj-Napoca, care trebuia să decoleze la ora 8.20, a fost reprogramată pentru ora 8.52.

O cursa Tarom, care trebuia să decoleze spre Munchen la ora 8.25, a fost amânată pentru ora 8.56.

În București și în zece județe, autoritățile au suspendat cursurile, iar CFR anunță că 18 trenuri care circulau din București către Constanța Tulcea și între Slobozia și Ciulnița, au fost anulate din cauza condițiilor meteo. Autostrada A2 a fost închisă vineri dimineață pe tronsonul dintre București și Drajna, pe ambele sensuri de mers, din cauza viscolului puternic și a vizibilității reduse.

viewscnt
Afla mai multe despre
aeroport
curse
zboruri