Air Berlin, în insolvență, a anulat și astăzi 32 de zboruri, după ce 150 de piloți au anunțat tot că sunt bolnavi

Air Berlin, în insolvență, a anulat și astăzi 32 de zboruri, după ce 150 de piloți au anunțat tot că sunt bolnavi
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 sep 2017

Operatorul aerian german Air Berlin, aflat în insolvență, a anulat și miercuri 32 de zboruri, după ce 150 de piloți au declarat că sunt bolnavi și nu se pot prezenta la serviciu, scrie Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ieri s-a înregistrat o situație similară, fiind anulate circa 70 de zboruri după ce mai mulți piloți au declarat că s-au îmbolnăvit.

Șeful Comisiei Europene, cerere tranșantă: România și Bulgaria să fie primite rapid în spațiul Schengen! Summit european la Sibiu CITEȘTE ȘI Șeful Comisiei Europene, cerere tranșantă: România și Bulgaria să fie primite rapid în spațiul Schengen! Summit european la Sibiu

Anul trecut, operatorul aerian rival TUIfly a fost forțat să anuleze mai multe zboruri după ce piloții au anunțat de asemenea că s-au îmbolnăvit. Reprezentanții sindicali au spus atunci că angajații s-au temut că negocierile pe tema unei potențiale fuziuni să nu ducă la concedieri și tăieri de salarii.

Îmbolnăvirea în masă a piloților amenință însăși existența companiei și diminuează șansele în vederea păstrării locurilor de muncă după încheierea procedurilor de vânzare, susține operatorul aerian german.

Air Berlin, a doua mare companie aeriană germană, și-a cerut insolvența luna trecută, după ce Etihad Airways, principalul acționar, și-a retras sprijinul financiar.

Investitorii interesați de preluarea activelor Air Berlin pot depune oferte până pe 15 septembrie.

viewscnt
Afla mai multe despre
air berlin
zboruri
anulare
piloti
imbolnaviri