Airbus și-a înființat propria academie de zbor pentru a răspunde cererii crescute a pieței

Airbus și-a înființat propria academie de zbor pentru a răspunde cererii crescute a pieței
scris 28 feb 2019

Compania franceză Airbus a anunțat, joi, că a decis înființarea propriei academii de zbor și extinderea serviciilor de pregătire pentru a răspunde cererii crescute din partea pieței pentru pregătirea piloților cadet din Europa.

Academia va folosi instructori standardizați Airbus pentru a livra programul ab initio de pregătire a cadeților, potrivit companiei.

”Academia de zbor Airbus Europa, cu sediul în Angouleme, Franța, va folosi instructori standardizați Airbus pentru a livra programul ab initio de pregătire a cadeților, program aprobat de EASA la sfârșitul anului 2018. Acesta va completa fazele intermediare și avansate de pregătire, deja utilizate în rețeaua de pregătire care are 17 sedii în lume”, se arată în comunicat.

FOTO Polestar 2, un potențial concurent pentru Tesla Model 3, va fi prezentat la Geneva CITEȘTE ȘI FOTO Polestar 2, un potențial concurent pentru Tesla Model 3, va fi prezentat la Geneva

Academia își propune să pregătească până la 200 de cadeți anual utilizând nave dotate cu unul sau mai multe motoare, echipate integral cu tehnologie digitală, precum și cu simulatoare de zbor de ultimă generație, scrie News.ro.

”Academia de zbor Airbus Europa reprezintă o oportunitate pentru absolvenții de liceu din toată lumea, care au împlinit 18 ani. Candidații vor fi testați atât online, cât și la sediul academiei înainte de a fi declarați admiși pentru pregătirea care include 750 ore de zbor la sol, plus 200 de ore de zbor”, se arată în comunicat.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
airbus
academie de zbor