Volkswagen a extins un parteneriat cu Microsoft în domeniul cloud computing

Volkswagen a extins un parteneriat cu Microsoft în domeniul cloud computing
scris 28 feb 2019

Volkswagen a extins un parteneriat cu Microsoft printr-un acord de cooperare în domeniul cloud computing în China și Statele Unite, în cadrul strategiei de a oferi servicii de vehicule conectate la nivel global, transmite Reuters.

Prin conectarea vehiculelor la procesoarele computerelor Microsoft prin intermediul tehnologiei cloud, Volkswagen poate oferi clienților servicii de streeming personalizate și sugestii de parcare și încărcare, scrie News.ro.

FOTO Polestar 2, un potențial concurent pentru Tesla Model 3, va fi prezentat la Geneva CITEȘTE ȘI FOTO Polestar 2, un potențial concurent pentru Tesla Model 3, va fi prezentat la Geneva

Volkswagen va utiliza sistemul Automotive Cloud ca element central pentru operațiunile de date ale vehiculelor electrice ID, care vor fi disponibile în showroom-uri din 2020, a anunțat producătorul auto german.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
volkswagen
microsoft
cloud computing