Airbus și Ungaria au anunțat un parteneriat pe termen lung pentru proiecte de aviație

Airbus și Ungaria au anunțat un parteneriat pe termen lung pentru proiecte de aviație
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 dec 2018

Airbus Helicopters a anunțat, marți, că a semnat cu Ungaria un memorandum pentru a dezvolta o cooperare industrială pentru proiecte de aviație pe termen lung, care se va concentra inițial pe producția unor piese mecanice de înaltă precizie pentru sistemele dinamice ale elicopterelor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Acest proiect face parte din programul de dezvoltare a forțelor armate "Zrinyi 2026" care susține obiectivele de securitate națională ale Ungariei de a dezvolta capacități de apărare independente, potrivit companiei.

"Acest parteneriat este în concordanță cu strategia noastră europeană de cooperare în cadrul Airbus și demonstrează angajamentul nostru de a accelera colaborarea cu una dintre economiile cu ritmul cel mai rapid de dezvoltare din Europa. Acest proiect a fost posibil datorită expertizei industriale și angajamentului dovedit de Ungaria spre inovare, care se poate acum dezvolta pe deplin în lanțul global de aprovizionare Airbus", a declarat directorul general al Airbus Helicopters, Bruno Even, scrie News.ro.

Constructori din Austria, Turcia, Spania și China vor autostrada Ploiești-Brașov. Numele companiilor, pe care Guvernul nu le divulgă. Taxă de autostradă. \ CITEȘTE ȘI Constructori din Austria, Turcia, Spania și China vor autostrada Ploiești-Brașov. Numele companiilor, pe care Guvernul nu le divulgă. Taxă de autostradă. "Una dintre provocările inginerești cele mai complexe"

În cadrul acordului, va fi creată o fabrică integrată în cadrul companiei Airbus. Unitatea de producție de tipul greenfield va începe prin fabricarea pieselor mecanice, care vor fi apoi livrate către centrul principal de asamblare a componentelor, pentru ca piesele dinamice să fie montate pe diferitele elicoptere din gama Airbus.

”Acordul se va baza, de asemenea, pe un lanț local de aprovizionare calificat pentru a îndeplini anumite sarcini, cum ar fi tratamentul suprafețelor”, se arată în comunicat.

Ministerul Apărării din Ungaria a achiziționat recent 36 de elicoptere Airbus, dintre care 20 H145M și 16 H225M, și operează și două avioane A319. Totodată, linia aeriană Wizz Air, una dintre cele mai mari companii aeriene europene și un client exclusiv al companiei Airbus, operează o flotă de peste 100 de avioane.

viewscnt
Afla mai multe despre
airbus helicopters
ungaria