Antifrauda a aplicat amenzi de 4,1 milioane lei în domeniul auto

Antifrauda a aplicat amenzi de 4,1 milioane lei în domeniul auto
scris 11 nov 2019

La finalul săptămânii trecute, inspectorii antifraudă din cadrul Direcției generale antifraudă fiscală au verificat un număr de 740 de operatori economici – prestatori de servicii în domeniul auto.

CONFIRMARE BERD a investit 4,5 milioane de euro în obligațiuni emise de Autonom, cea mai mare firmă de închirieri de mașini și leasing operațional pe plan local CITEȘTE ȘI CONFIRMARE BERD a investit 4,5 milioane de euro în obligațiuni emise de Autonom, cea mai mare firmă de închirieri de mașini și leasing operațional pe plan local

Verificările au vizat modul de fiscalizare a sumelor încasate, urmare dotarii și utilizarii AMEF, provenienta stocurilor de produse auto și îndeplinirea condițiilor legale de funcționare, fiind aplicate sancțiuni contravenționale în sumă de 4,1 milioane de lei.        

În perioada următoare vor fi derulate verificări de tip blitz pentru creșterea conformării, implicit colectarea veniturilor la bugetul de stat.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
service auto
dgaf