BERD împrumută firma de rent-a-car Autonom Services, care vrea să-și extindă flota de autoturisme

BERD împrumută firma de rent-a-car Autonom Services, care vrea să-și extindă flota de autoturisme
scris 18 sep 2018

Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) împrumută cu 5 milioane de euro compania Autonom Services, parte a grupului Autonom, furnizor de servicii de leasing operațional, de închiriere pe termen scurt, management al flotelor și închirieri de echipamente, compania urmărind să-și extindă flota de autoturisme.

În vară, Consiliul Concurenței a avizat tranzacția prin care Autonom Services a preluat BT Operational Leasing, parte din grupul financiar Banca Transilvania.

Vânzările de automobile diesel scad dramatic de la an la an și de la o lună la alta CITEȘTE ȘI Vânzările de automobile diesel scad dramatic de la an la an și de la o lună la alta

Grupul Autonom, înființată în 2006 de frații Marius și Dan Ștefan, are o rețea de 45 de centre de închiriere în 35 de orașe din România, Ungaria și Serbia și peste 8.000 de vehicule.

Anul trecut, grupul a avut o cifră de afaceri de 27 milioane euro.

BERD se numără printre principalii investitorii instituționali din România. Până în prezent, banca a investit aproape 8 miliarde de euro în țară în
peste 400 de proiecte, din care anul trecut au fost investiți 550 milioane euro, din care 93% direcționat către sectorul privat.

viewscnt
Afla mai multe despre
consiliul concurentei
autonom services
bt operational leasing