FOTO Prima imagine a VW T-Cross, rivalul Daciei Duster, cu un preț mai mic și dimensiuni reduse

FOTO Prima imagine a VW T-Cross, rivalul Daciei Duster, cu un preț mai mic și dimensiuni reduse
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 4 iul 2018

Volkswagen se pregătește să lanseze încă un SUV, rival cu Dacia Duster, la un preț mai mic și cu dimensiuni reduse. Prima imagine publicată, o schiță a lui VW T-Cross, arată partea din spate, destul de asemănătoare cu restul gamei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară
Dacia încheie cea mai bună jumătate de an din istoria prezenței pe piața din Franța cu un rezultat record CITEȘTE ȘI Dacia încheie cea mai bună jumătate de an din istoria prezenței pe piața din Franța cu un rezultat record

Volkswagen a publicat o primă imagine cu un nou SUV ce va consolida atacul agresiv al mărcii pe segmentul crossoverelor subcompacte și compacte. Viitorul VW T-Cross este mai mic decât T-Roc, a fost dezvoltat pe platforma MBQ utilizată pentru Polo și preia o serie de elemente de la acest model.

Cu toate acestea, designul noului SUV va fi asemănător cu restul familiei de SUV-uri, de la T-Roc la Touareg. Prezentat sub solganul “more than one thing” VW T-Cross demonstrează cât de versatilă este platforma modulară MQB, care permite companiei să industrializeze mașini de la cele mai mici dimensiuni până la spațiosul Tiguan cu ampatament crescut, denumit Allspace.

T-Cross va fi unul dintre cele mai mici SUV-uri de pe piață, fiind cu doar 5 cm mai lung decât Polo (4,10 metri) și cu numai 2 centimetri mai mulg decât Dacia Sandero Stepway, cu care va concura pe piață în mod direct, din punct de vedere al dimensiunilor.

Prima ediție specială Volvo S60 s-a vândut în 39 de minute de la lansare, prin aplicația dedicată CITEȘTE ȘI Prima ediție specială Volvo S60 s-a vândut în 39 de minute de la lansare, prin aplicația dedicată

Compania anunță însă un nivel ridicat de dotări, inclusiv asistență la schimbarea benzii, ceea ce va face din acest model un produs destul de atractiv pe piața europeană, unde Renault Captur, liderul segmentului, face în acest moment legea.

Debutul oficial al modelului va fi în toamna viitoare, însă nu la Paris, deoarece VW nu va mai fi prezentă la aceste eveniment.

FOTO Prima imagine a VW T-Cross, rivalul Daciei Duster, cu un preț mai mic și dimensiuni reduse

viewscnt
Afla mai multe despre
vw
volkswagen
t-cross
suv
crossover