Blue Air anunță că triplează din octombrie numărul de zboruri săptămânale pe ruta București - Cluj-Napoca

Blue Air anunță că triplează din octombrie numărul de zboruri săptămânale pe ruta București - Cluj-Napoca
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 apr 2016

Compania aeriană low-cost Blue Air, al treilea transportator aerian de pe piața românească după numărul de pasageri, a decis să tripleze începând din octombrie numărul de zboruri săptămânale pe ruta București- Cluj Napoca, care încep în iunie, în condițiile în care a detectat o cerere în creștere, au precizat miercuri, pentru News.ro, reprezentanții companiei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Din iunie, Blue Air va opera patru zboruri pe săptămână pe ruta București - Cluj-Napoca, scrie News.ro

Miercuri, firma a decis, ca urmare a cererii foarte ridicate pe acest segment, să tripleze la 12 zboruri pe săptămână începând cu 30 octombrie 2016.

”Din octombrie, când trecem la orarul de iarnă, vor avea 12 zboruri pe săptămână către Cluj”, a declarat un reprezentant al Blue Air.

Biletele de avion Blue Air sunt disponibile la tarife începând de la 89,99 lei, TVA si taxe incluse, dar cu locuri limitate. Prețul include gratuit un bagaj de mână în limita a 10 kg, un bagaj de cală în limita a 32 kg și un snack pe timpul zborului.

Anunțul vine în condițiiole în care 2016 este primul an în care pasagerii vor beneficia de concurență pe cursele interne din România.

Legea dării în plată, adoptată de Parlament CITEȘTE ȘI Legea dării în plată, adoptată de Parlament

În afară de Blue Air, o altă companie aeriană low-cost, Wizz Air, a anunțat că lansează din 22 iulie prima cursă pe o rută internă, București-Cluj, considerată de specialiști cea mai profitabilă din România.

În prezent, Tarom este singura companie care operează zboruri interne regulate și poate practica prețuri mari, în lipsa concurenței.

Totuși, biletele la prețuri minime anunțate de către companiile low-cost sunt în număr limitat, iar pasagerii trebuie să plătească, de multe ori, diverse taxe pe lângă prețurile afișate.

În replică, Tarom a pus în vânzare, din 9 martie, bilete dus-întors pe ruta București-Cluj la prețuri începând de la 40 de euro. Oferta Tarom este valabilă pentru călătorii efectuate începând cu 15 mai 2016. 

viewscnt
Afla mai multe despre
blue air
bucuresti cluj napoca