Blue Air suspendă zborurile regulate și introduce programul “Te aducem acasă”,

Blue Air suspendă zborurile regulate și introduce programul “Te aducem acasă”,
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 mar 2020

Blue Air, cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportați, suspendă zborurile regulate începând cu data de 21 martie și până la încheierea perioadei în care starea de urgență este activă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Blue Air introduce programul “Te aducem acasă”, în perioada 17 – 20 martie 2020, înainte de a supenda toate zborurile regulate.

PSA Group oprește producția în toate cele 15 fabrici din Europa, pentru mărcile Peugeot, Citroen și Opel CITEȘTE ȘI PSA Group oprește producția în toate cele 15 fabrici din Europa, pentru mărcile Peugeot, Citroen și Opel

Blue Air va continua să opereze zboruri charter, în cazul în care există cerere suficientă pentru o anumită destinație sau la cererea expresă a unor organizații sau autorități.

Pasagerii care au zboruri rezervate cu data de călătoriei până pe 31 mai 2020 (inclusiv) și doresc să iși reprogrameze călătoria, pot beneficia de rebooking gratuit, pentru zboruri după data de 1 iunie, sau de restituirea sumei sub formă de voucher, ce va putea fi folosit pentru călătoriile viitoare. 

viewscnt
Afla mai multe despre
blue air
avioane
zboruri