BMW lansează cinci modele complet electrice

BMW lansează cinci modele complet electrice
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 mar 2021

Bayerische Motoren Werke (BMW) a anunțat că anul acesta va avea disponibile cinci modele complet electrice, grupul german alăturându-se astfel cursei globale a producătorilor auto care dezvoltă vehicule cu emisii zero, în perspectiva interzicerii vânzărilor de mașini noi alimentate cu combustibili fosili.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania speră să obțină profit anul acesta, după redresarea pieței din China, rezultatele de anul trecut fiind afectate de închiderea fabricilor și de scăderea vânzărilor, în urma pandemiei de coronavirus (COVID-19), scrie Agerpres.

Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online CITEȘTE ȘI Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online

"Performanța noastră în semestrul doi din 2020 demonstrează cât de puternic este grupul BMW. Vom depăși curând impactul închiderii fabricilor și al restricțiilor. Am început 2021 fiind plini de optimism", a afirmat directorul general Oliver Zipse.

Miracolul digitalizării: declarațiile online nu se mai depun la etajul 2 CITEȘTE ȘI Miracolul digitalizării: declarațiile online nu se mai depun la etajul 2

Anul trecut, vânzările BMW în China au crescut cu 7,4%, comparativ cu 2019, compensând în mare parte declinul din alte regiuni. Și rezultatele producătorilor auto germani Daimler AG și Volkswagen AG au fost sprijinite în 2020 de majorarea livrărilor pe cea mai mare piață auto din lume.

În 2020, vânzările globale de vehicule electrice ale BMW au crescut cu 31,8% față de 2019, iar producătorul auto vrea ca în acest an să-și dubleze livrările de mașini pur electrice.

Cum pot antreprenorii să își salveze firmele chiar de la faliment CITEȘTE ȘI Cum pot antreprenorii să își salveze firmele chiar de la faliment

În prezent, grupul BMW produce 13 modele electrificate vândute pe 74 de piețe.

viewscnt
Afla mai multe despre
bmw
masini electrice