BMW lansează ediția specială Seria 7 Edition 40 Jahre, în doar 200 de exemplare

BMW lansează ediția specială Seria 7 Edition 40 Jahre, în doar 200 de exemplare
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 25 iul 2017

BMW celebrează 40 de ani de la introducerea în gama sa a limuzinei Serie 7 cu o ediție specială, construită în doar 200 de exemplare, personalizate pentru fiecare client.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

BMW Seria 7 Edition 40 Jahre va fi prezentată în premieră la Frankfurt și va reprezenta una dintre cele mai exclusiviste versiuni ale acestui model, construit încă din 1977 de Bayerische Motoren Werke AG.

Modelul Seria 7 Edition 40 Jahre va avea dotări speciale atât la interior, cât și la exterior, va fi personalizat în cel mai mic detaliu în funcție de solicitările celor 200 de clienți și va fi construit în uzina din Dingolfing, Bavaria, locul în care acest model s-a născut acum 40 de ani.

EXCLUSIV Brandul premium al Renault, Alpine, nu va avea showroom în România. Polonia, singurul stat ales din Europa Centrală și de Est CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Brandul premium al Renault, Alpine, nu va avea showroom în România. Polonia, singurul stat ales din Europa Centrală și de Est

Persoanlizarea se va face prin programul BMW Individual, iar producția va începe imediat după Salonul din Frankfurt, în luna octombrie. Clienții vor putea opta pentru ampatamentul lung sau scurt, pentru oricare din motoarele disponibile în șase, opt sau 12 cilindri, dar și pentru tracțiunea integrală xDrive, pentru iPerformance și propulsie hibrid. Vor fi disponibile două culori, Individual Frozen Silver și Individual Petrol Mica, o nuanță de albastru. Clienții vor beneficia de pachetul M Aerodynamics, BMW Shadow Line, jante BMW Individual de 20 de inci, cu design V-spoke. Va fi prezent logoul ediției speciale, pe stâlpul central și pe praguri. Și la interior, cele 200 de exemplare vor fi finisate cu materiale speciale, în combinații de culori alese de clienți.

BMW România a anunțat că prețurile pentru piața noastră vor fi disponibile în această toamnă. 

BMW lansează ediția specială Seria 7 Edition 40 Jahre, în doar 200 de exemplare

viewscnt
Afla mai multe despre
bmw
serie 7
editie speciala