BMW și-a recrutat un nou director al BMW Bank, de la Unicredit

BMW și-a recrutat un nou director al BMW Bank, de la Unicredit
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 13 mar 2020

BMW Bank GmbH, vehiculul de finanțare al constructorului bavarez, are un nou director, recrutat de la Unicredit.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Noul CEO al BMW Bank Gmbh este Kathrin Kerls, care va prelua funcția de la 1 aprilie. Kathrin, în vârstă de 51 de ani, este cunoscută în zona bancară, fiind CEO al Unicredit Luxemburg, din 2009.

Kathrin Kerls

Kathrin Kerls

Înainte de Unicredit Bank, unde a condus în ultima perioadă divizia de proiecte speciale și proiecte de restructurare, Kathrin Kerls a lucrat în Dresdner Bank AG.

STB va suplimenta numărul mijloacelor de transport în comun, pentru a evita aglomerația, după confirmarea a două cazuri de COVID-19 în București CITEȘTE ȘI STB va suplimenta numărul mijloacelor de transport în comun, pentru a evita aglomerația, după confirmarea a două cazuri de COVID-19 în București

Actualul președinte al Consiliului de Administrație al BMW Bank GmbHm Hans-Jurgen Cohrs, își încheie mandatul pe 1 aprilie, dar va rămâne în cadrul băncii până pe 30 iunie, pentru a oferi suport noului PDG. Hans-Jürgen Cohrs era șef al băncii BMW din 2009.

BMW Bank GmbH este parte a BMW Group Financial Services, are operații în peste 60 de țări, prin filiale proprii sau prin intermediul partenerilor.

BMW Group a înregistra în ultimii ani o creștere constantă a veniturilor din servicii financiare, cu 28,1 miliarde euro venituri în 2018, ultimul an cu valori publice, dar cu o scădere discretă a profitului EBIT, la 2,19 miliarde, cu 0,2% mai mic decât în 2017. Datele pentru 2019 vor fi anunțate pe 18 martie.

viewscnt
Afla mai multe despre
bmw group
bmw bank
director bmw bank
finantare bmw