Boeing începe concedierile

Boeing începe concedierile
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 apr 2020

Producătorul american de avioane Boeing va renunța la 10% din angajații celei mai mari uzine din Statele Unite din cauza crizei provocate de noul coronavirus, potrivit anunțului făcut miercuri de CEO-ul companiei, citat de Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Am început să luăm măsuri pentru a reduce numărul de angajați cu aproximativ 10% printr-o combinație de plecări voluntare, dar și concedieri", a spus Calhoun.

Tarom extinde până la 14 mai suspendarea curselor către/dinspre Italia, Spania, Germania, Franța, Austria, Belgia, Olanda CITEȘTE ȘI Tarom extinde până la 14 mai suspendarea curselor către/dinspre Italia, Spania, Germania, Franța, Austria, Belgia, Olanda

Boeing este prima companie mare care anunța săptămâna trecută repornirea producției, în condițiile în care președintele Trump insistă ca business-urile să se repună pe picioare începând cu 1 mai, după o pauză de câteva săptămâni impusă de criza coronavirus, scrie Hotnews.ro.

Totuși, producătorul de aeronave a anunțat că muncitorii se vor întoarce la muncă în etape, începând de luni.

Iar anunțul vine în ciuda faptului că majoritatea companiilor aeriene nu mai au zboruri în această perioadă, aproape 14.000 de avioane sunt la sol în întreaga lume, adică 63% din flota globală, comenzile pentru 150 de avioane au fost anulate în martie, iar 41 în februarie.

viewscnt
Afla mai multe despre
boeing