Bonus de 5.000 de euro pentru angajații VW

Bonus de 5.000 de euro pentru angajații VW
scris 13 mar 2020

Angajații VW vor primi un bonus pentru anul 2019 în valoare de câte 4.950 euro, potrivit unui anunț făcut de companie. Suma este rezultată în urma unor calcule și pe baza contractului colectiv de muncă.

Șeful VW AG, Herbert Diess și șeful Consiliului Angajaților, Bernd Osterloh, au felicitat angajații companiei pentru performanța de anul trecut și au anunțat suma pe care fiecare angajat o va primi sub formă de bonus. Cei 4.950 de euro vor fi incluși în venituri și impozitați.

„Angajații Volkswagen au demonstrat din nou o performanță puternică de echipă în2019. Au adus o contribuție-cheie la succesul businessului Volkswagen. Prin acest bonus ca urmare a contractului colectiv vrem să le mulțumim pentru angajamentul lor și să permitem fiecărui angajat individual să participe la succesul companiei”, a declarat Herbert Diess. Și șeful Consiliului Angajaților le-a mulțumit, spunând că „a fost un alt an greu pentru colegii noștri”.

Șeful de Resurse Umane, Gunar Kilian, a subliniat că „acest bonus relectă un an de succes. Pentru 2020 este clar că așteptările trebuie să fie mai limitate.”

Scădere puternică pentru Dacia pe piața din Italia, pe fondul impactului epidemiei de coronavirus CITEȘTE ȘI Scădere puternică pentru Dacia pe piața din Italia, pe fondul impactului epidemiei de coronavirus

Potrivit VW, bonusul se calculează pe o bază de doi ani în virtutea unor acorduri colective. O parte a acestui bonus, 1690 euro, a fost deja plătită odată cu salariul pe luna noiembrie, astfel că restul de 3.259,50 euro vor fi plătiți odată cu salariul pe luna mai.

VW Group a reușit să încheie anul cu o creștere a vânzărilor și cu performanțe financiare bune, în pofida provocărilor reprezentate de piața din China, scăderea cererii în Europa sau efectele în lanț ale scandalului diesel.

viewscnt
Afla mai multe despre
vw
bonus angajati vw
rezultate vw