Bonus record pentru angajații Mercedes-Benz, pe final de an. Cea mai mare primă din istoria companiei. "Angajații noștri sunt cheia către succes."

Bonus record pentru angajații Mercedes-Benz, pe final de an. Cea mai mare primă din istoria companiei. "Angajații noștri sunt cheia către succes."
scris 16 dec 2021

Toți angajații Mercedes Benz și, respectiv, Daimler AG, vor primi în acest final de an bonusul reprezentat de distribuirea cotei din profit. Compania a anunțat că, anul acesta, prima va avea cea mai mare valoare din istoria companiei.

Angajații Daimler AG și ai subsidiarei Mercedes-Benz AG vor primi o cotă impresionantă din profitul companiei pe acest an, „în semn de respect față de performanța și flexibilitatea forței de muncă”. Compania anunță că au fost obținute rezultate de excepție în pofida unor condiții dificile.

„Dezvoltarea extraordinară a companiei noastre este un rezultat de echipă. Aș vrea să le mulțumesc din toată inima tuturor colegilor care au contribuit la acest rezultat cu marea lor dăruire”, a declarat Sabine Kohleisen, membru în Consiliul de Administrație al Daimler și Mercedes-Benz, responsabilă HR.

4 aspecte importante de luat în considerare atunci când alegeți un ERP pentru hoteluri și restaurante CITEȘTE ȘI 4 aspecte importante de luat în considerare atunci când alegeți un ERP pentru hoteluri și restaurante

Prima pe final de an a fost fixată la 6.000 de euro.

Decizia de distribuire a unei cote record a fost luată de board-ul Daimler AG și de consiliul întreprinderii, sumele urmând să fie plătite celor aproximativ 100.000 de angajați din Germania, care sunt eligibili pentru a primi suma maximă, conform scalei de salarizare.

FOTO & VIDEO Toyota va invada piața auto cu 30 de automobile complet electrice. Primele 16, prezentate simultan la Tokyo CITEȘTE ȘI FOTO & VIDEO Toyota va invada piața auto cu 30 de automobile complet electrice. Primele 16, prezentate simultan la Tokyo

„Acesta este mesajul corect pentru angajați după încă un an turbulent cu coronavirus, criza din industria semiconductorilor, activitatea cu program redus care a rezultat din acestea și o creștere a lucrului de acasă. Colegii noștri sunt cheia către succesul companiei noastre. Astfel, este mai mult decât corect să-i premiem pentru dedicarea fără efort cu un bonus extraordinar din distribuirea profitului. În numele Consiliului General al Întreprinderii, aș vrea să le mulțumesc pentru angajamentul lor extraordinar în 2021”, a declarat Ergun Lumali, președintele Consiliului Întreprinderii Daimler AG și Mercedes-Benz.

Distribuirea profitului sub formă de bonusuri anuale este o practică frecventă în industria auto germană, care a atins sume de ordinul miilor de euro pentru fiecare angajat eligibil. Angajații Porsche, de exemplu, au primit în ultimii ani sume care s-au apropiat de 10.000 de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
bonus mercedes
prima angajati daimler mercedes
prima profit porsche