British Airways suspendă toate zborurile către China

British Airways suspendă toate zborurile către China
scris 29 ian 2020

Compania aeriană British Airways și-a suspendat toate zborurile directe înspre și dinspre China continentală, după ce autoritățile britanice au avertizat cetățenii să evite deplasările nenecesare în această țară din cauza epidemiei de coronavirus, informează Reuters.

Pe pagina oficială de internet a companiei aeriene britanice, BA.com, nu sunt afișate curse aeriene directe către China care să fie disponibile în lunile ianuarie și februarie, scrie Agerpres.

Airbus a ajuns la o înțelegere cu trei țări pentru a pune capăt anchetelor de corupție CITEȘTE ȘI Airbus a ajuns la o înțelegere cu trei țări pentru a pune capăt anchetelor de corupție

"Prezentăm scuze clienților noștri pentru această inconveniență, dar siguranța clienților și a echipajelor noastre este întotdeauna prioritară", a precizat compania, miercuri, prin intermediul unui e-mail. "Clienții care urmau să călătorească către sau dinspre China în zilele următoare pot găsi mai multe informații pe BA.com".

Autoritățile din Marea Britanie au recomandat marți cetățenilor să călătorească spre China continentală doar dacă este ''absolut necesar'' din cauza epidemiei de coronavirus

viewscnt
Afla mai multe despre
british airways
zboruri china
coronavirus