Canadienii de la Litens Automotive au deschis, în Timiș, a doua fabrică de producție din Europa și continuă angajările

Canadienii de la Litens Automotive au deschis, în Timiș, a doua fabrică de producție din Europa și continuă angajările
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 24 oct 2017

Litens Automotive Group, furnizor de soluții tehnice pentru industria auto înființat în Canada, a deschis astăzi în Giarmata (Timiș), în toamnă, a doua fabrică de producție din Europa, operațiune anunțată din luna august.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Fabrica, cu o suprafață de 7.500 metri pătrați, va avea inițial 30 de angajați, numărul acestora urmând să crească la aproximativ 250, până în 2019.

Kasparov vine în premieră în România. Detalii AICI

“Pentru 2018 – 2019, avem deja prevăzute pentru fabrica din Timiș proiecte noi ale producătorilor de echipamente originale (OEM), crescând astfel treptat și numărul angajaților”, a declarat în vară Ovidiu Ambruș, Plant Manager Litens Automotive Eastern Europe.

STUDIU Afacerile din turismul de pe litoralul românesc vor depăși în acest an 1,5 miliarde de lei CITEȘTE ȘI STUDIU Afacerile din turismul de pe litoralul românesc vor depăși în acest an 1,5 miliarde de lei

Fondată în 1979 în Canada, Litens Automotive Group este unul dintre principalii furnziori de soluții la nivel global în domeniul tehnologiilor pentru industria auto, având peste 2.000 de angajați în întreaga lume.

Pe lângă noua fabrică din România, Litens este prezentă în Canada, Germania, Brazilia, China, Japonia, India, Anglia, Franța, Italia și Coreea de Sud.

viewscnt
Afla mai multe despre
litens automotive