CFR Călători reduce de la 1 ianuarie cu până la 56% prețurile biletelor pentru trenurile care merg pe Valea Prahovei

CFR Călători reduce de la 1 ianuarie cu până la 56% prețurile biletelor pentru trenurile care merg pe Valea Prahovei
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 dec 2016

Transportatorul feroviar de pasageri CFR Călători, controlat de stat, reduce prețurile biletelor cu până la 56% pentru trenurile InterRegio care circulă pe Valea Prahovei în perioada 1 ianuarie - 28 februarie 2017, potrivit unui comunicat publicat joi.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pentru programul „Trenurile Zăpezii 2017”, CFR Călători introduce, în perioada 1 ianuarie - 28 februarie 2017, reduceri tarifare la trenurile care traversează stațiunile montane de pe Valea Prahovei, Vatra Dornei, Petroșani (pentru stațiunile Straja și Parâng) și Piatra Neamț, scrie News.ro.

Pentru călătoriile la clasa a 2-a cu trenurile InterRegio care circulă pe Valea Prahovei pe rute între Sinaia - Brașov și retur, prin extinderea ofertei „Reduceri de weekend pe Valea Prahovei”, reducerile sunt cuprinse zilnic între 31% și 56%.

Alte reduceri sunt de 25% de luni până joi, pentru călătoriile pe rută directă, la clasa a 2-a, cu trenurile InterRegio care au ca punct de plecare sau de destinație una din stațiunile montane de pe ruta Sinaia-Brașov sau din Vatra Dornei, Vatra Dornei Băi hc, Petroșani și Piatra Neamț.

”De exemplu, pe ruta București - Piatra Neamț prețul biletului cu această ofertă este de 60,45 lei, cu 18,85 lei mai puțin față de prețul întreg, iar pentru Constanța – Petroșani prețul biletului este de 76,65 lei, cu 24,25 lei mai puțin față de prețul întreg”, se arată în comunicat.

Uber recomandă clienților săi să evite orele de vârf de Revelion, pentru a nu plăti de câteva ori mai mult pentru o cursă CITEȘTE ȘI Uber recomandă clienților săi să evite orele de vârf de Revelion, pentru a nu plăti de câteva ori mai mult pentru o cursă

Discountul este de 25% în zilele de vineri, sâmbătă, duminică și sărbători legale, pentru călătoriile pe rută directă, la clasa a 2-a, cu punct de sosire/plecare în/din stația Petroșani cu trenurile IR 1728 și IR 1729 Caracal-Târgu Jiu-Petroșani și retur.

CFR Călători a anunțat recent că, în perioada sărbătorilor de iarnă, până în 2 ianuarie 2017, trenurile care circulă pe cele mai solicitate rute, respectiv din București spre cele 11 orașe, vor fi suplimentate cu vagoane clasă, vagoane de dormit și cușete.

Compania a înregistrat o pierdere de 115 milioane lei în primele zece luni ale acestui an, comparativ cu un profit de 140 milioane lei în aceeași perioadă a anului trecut, ca urmare a întârzierii cu circa două luni a acordării compensației pentru asigurarea pachetului social, dar estimează un profit de 1,2 milioane lei pentru întregul an.

viewscnt
Afla mai multe despre
cfr călători
valea prahovei