CFR Călători suplimentează numărul trenurilor și personalul din marile gări pentru fluidizarea traficului de sărbători

CFR Călători suplimentează numărul trenurilor și personalul din marile gări pentru fluidizarea traficului de sărbători
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 dec 2017

CFR Călători anunță că pe durata sărbătorilor de iarnă suplimentează numărul trenurilor și personalul de la casele de bilete din gările mari pentru fluidizarea traficului. De asemenea, pentru evitarea supraaglomerării vagoanelor, vânzarea biletelor fără loc va fi limitată

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

CFR Călători anunță că, până în 3 ianuarie, pentru a face față solicitărilor publicului cu prilejul sărbătorilor de iarnă, trenurile care circulă pe cele mai solicitate rute din București spre/dinspre Satu Mare, Baia Mare, Vatra Dornei, Suceava, Iași, Timișoara Nord, Brașov, Cluj Napoca, Constanța sunt suplimentate, scrie News.ro.

De asemenea, este suplimentat și personalul feroviar în marile gări, la casele de bilete, pentru fluidizarea vânzărilor de bilete, iar pentru evitarea supraaglomerării vagoanelor, vânzarea biletelor fără loc va fi limitată.

Metrorex și RATB, program special de sărbători. Metroul, 16 linii de autobuz și trei linii de tramvai vor circula inclusiv în noaptea de Anul Nou CITEȘTE ȘI Metrorex și RATB, program special de sărbători. Metroul, 16 linii de autobuz și trei linii de tramvai vor circula inclusiv în noaptea de Anul Nou

Potrivit CFR Călători, agențiile de voiaj CFR din centrele comerciale Iulius Mall din Iași, Carrefour și Titan din București vor fi deschise conform programului acestor magazine. Restul agențiilor vor avea program zilnic obișnuit, mai puțin în zilele libere 25, 26 decembrie, 1 și 2 ianuarie, când vor fi închise.

viewscnt
Afla mai multe despre
cfr