CFR introduce de astăzi Trenurile Zăpezii către stațiunile montane

CFR introduce de astăzi Trenurile Zăpezii către stațiunile montane
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 dec 2017

CFR introduce, începând de luni, Trenurile Zăpezii, care vor circula către stațiunile montane din mai multe județe. Totodată, comania anunță reduceri de până la 56% la tichetele de călătorie către Valea Prahovei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Trenurile Zăpezii vor circula către destinații montane: Valea Prahovei, Vatra Dornei, Piatra Neamț și Petroșani (stațiunile Straja și Parâng), scrie News.ro.

În zilele de weekend, biletele pentru călătoriile de pe Valea Prahovei (pe rute între Sinaia – Brașov și retur) au reduceri între 31% și 56%. În perioada 1 ianuarie – 28 februarie 2018, de luni până joi, biletele valabile la Trenurile Zăpezii vor fi reduse cu 25%.

Autoritățile franceze au decis să retragă lapte praf Lactalis și alte produse pentru bebeluși, inclusiv unele destinate exportului în România CITEȘTE ȘI Autoritățile franceze au decis să retragă lapte praf Lactalis și alte produse pentru bebeluși, inclusiv unele destinate exportului în România

Reducerea de 25% se aplică la tariful de transport pentru adult și copil, tichetul de rezervare a locului plătindu-se integral.

Biletele se pot cumpăra online, din stațiile și agențiile CFR, de la automate de vânzare și distribuitori autorizați cu care există parteneriate.

Trenurile Zăpezii vor circula până la finalul lunii februarie 2018. 

viewscnt
Afla mai multe despre
cfr
trenurile zapezii