CNADNR reface planurile pentru pasajul de pe centură de la Mogoșoaia și are 47.000 euro pentru revizuirea proiectului

CNADNR reface planurile pentru pasajul de pe centură de la Mogoșoaia și are 47.000 euro pentru revizuirea proiectului
scris 5 aug 2016

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale (CNADNR) a scos la licitație un contract de 209.713 lei (47.000 euro) pentru revizuirea proiectului tehnic pentru un pasaj suprateran menit să decongestioneze traficul la intersecția dintre centura nord a Capitalei și drumul național 1A, în zona localității Mogoșoaia, potrivit datelor publicate pe platforma SEAP.

Directorul general al CNADNR, Cătălin Homor, a anunțat recent că proiectul pasajului de la Mogoșoaia va fi revitalizat.

Pasajul ar urma să decongestioneze intersecția dintre DN1A și Centura Bucureștiului, în acel loc existând în prezent un sens giratoriu extrem de aglomerat atât din cauza autovehiculelor care vor să intre în Mogoșoaia, cât și a celor care vor să traverseze centura, scrie News.ro

Potrivit documentației tehnice, pasajul va fi suprateran, va traversa DN1A peste intersecția cu Centura Bucureștiului, unde există în prezent un sensul giratoriu, și va avea o lungime de 112,6 metri.

Studiul de fezabilitate există deja, însă este nevoie de revizuirea proiectului tehnic.

Dacia a vândut mai puține autoturisme pe piața britanică în primele șapte luni. Ce mașini își cumpără britanicii CITEȘTE ȘI Dacia a vândut mai puține autoturisme pe piața britanică în primele șapte luni. Ce mașini își cumpără britanicii

Data limită de depunere a ofertelor este 19 august, ora 15. Revizuirea și actualizarea proiectului implică și obținerea avizelor necesare pentru autorizația de construire și pregătirea documentației tehnice în vederea obținerii autorizației de construire.

Participanții la licitație trebuie să depună o garanție de participare de 4.000 lei. Firma câștigătoare va trebui să încheie revizuirea proiectului tehnic în cel mult șase luni de la data atribuirii contractului.

”Ofertantul declarat câștigator va constitui o garantie de bună execuție a contractului, în original, în cuantum de 10% din valoarea contractului, fără TVA, în termen de cinci zile lucrătoare de la data semnării contractului de achiziție publică”, se arată în anunțul de participare.

DN1A, lung de circa 185 de kilometri, face legătura între București și Brașov, trecând prin Mogoșoaia, Buftea, Dărmănești, Ploiești și Vălenii de Munte, și reprezintă o rută alternativă la DN1.

viewscnt
Afla mai multe despre
cnadnr
pasajul de pe centura