CNAIR a lansat site-ul erovinieta.ro, pentru rovinietă și taxa de la Cernavodă

CNAIR a lansat site-ul erovinieta.ro, pentru rovinietă și taxa de la Cernavodă
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 3 mai 2017

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a lansat propriul portal de achitare a rovinietei și a taxei de pod de la Cernavodă, inclusiv pentru verificarea validității taxelor achitate anterior.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Potrivit Companiei de Drumuri, prin intermediul erovinieta.ro pot fi efectuate operațiunile de achitare a tarifului de utilizare a drumurilor naționale (rovinieta) precum și a tarifului de trecere pentru utilizarea podurilor peste Dunăre de la Fetești – Cernavodă (peaj) cu ajutorul cardului bancar. Mai mult, pe site poate fi verificată valabilitatea rovinietei achitată anterior, se poate verifica dacă a fost achitat peajul la Cernavodă, se poate verifica numărul de treceri prin stația de taxare (doar pe benzile dedicate taxei electronice e-tarif). Proprietarii de flote pot gestiona prin erovinieta.ro atât achitarea taxelor cât și verificarea rovinietei și a peajului.

CNAIR anunță că anumite operațiuni din cele disponibile pe site pot fi realizate doar dacă utilizatorul își creează un cont valid pe erovinieta.ro.

EXCLUSIV Top 20 Cele mai vândute mașini în trimestrul 1 în România. Focus a devenit a doua cea mai cumpărată mașină în martie, în locul lui Duster CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Top 20 Cele mai vândute mașini în trimestrul 1 în România. Focus a devenit a doua cea mai cumpărată mașină în martie, în locul lui Duster

„Utilizatorii care achită prin intermediul cardului bancar rovinieta/peaj pe www.erovinieta.ro nu vor suporta costurile comisionului de tranzacționare sau alte costuri asociate tranzacțiilor online, toate aceste costuri fiind suportate de către CNAIR – SA. Astfel, costul total al rovinietei/peajului achitat prin intermediul www.erovinieta.ro este cel reglementat de legislația în vigoare.”

Pentru informații suplimentare în ceea ce privește modul de utilizare a portalului, CNAIR - SA pune la dispoziția utilizatorilor adresele de e-mail roviniete@andnet.ro, peaj@andnet.ro și numărul de telefon 021.264.33.44. Utilizatorii pot contacta personalul CNAIR- SA la numărul de telefon menționat de luni până joi în intervalul orar 08:00 – 16:30 și vineri în intervalul orar 08:00 – 14:00.

Portalul a fost dezvoltat de către Asocierea ALTIMATE SRL - UTI GRUP SA în baza contractului având ca obiect colectarea prin mijloace electronice a tarifului de trecere. Plățile prin intermediul acestuia sunt securizate și se realizează în baza contractului încheiat între CNAIR SA și GARANTI BANK în urma procedurii de achiziție având ca obiect servicii pentru procesarea plăților electronice on-line (tip e-commerce) ale CNAIR SA, toate tranzacțiile fiind efectuate prin intermediul procesatorului de plăți NETOPIA.

viewscnt
Afla mai multe despre
rovinieta
erovinieta.ro
cnair
taxa de pod
cernavoda