CNAIR anunță că s-au primit 8 oferte pentru realizarea unor pasaje rutiere la Sinaia și Predeal

CNAIR anunță că s-au primit 8 oferte pentru realizarea unor pasaje rutiere la Sinaia și Predeal
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 oct 2020

CNAIR a anunțat că s-au primit 8 oferte pentru realizarea unor pasaje rutiere la Sinaia și Predeal, învederea fluidizării traficului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

CNAIR a anunțat, marți seară, că pentru atribuirea contractului ”Elaborare Studiu de Fezabilitate și Proiect Tehnic de Execuție pentru Realizare pasaj rutier la intersecția DN1 cu Bulevardul Republicii (Sinaia Sud)” la termenul limită stabilit au depus oferte următorii operatori economici:

Profit Health Forum – Streinu Cercel: Nu vă spălați, nu purtați mască, niciun fel de problemă, dar atunci să nu vă mirați că vă îmbolnăviți! Atât de simplă este această problemă. Masca trebuie să fie prietenul vostru! CITEȘTE ȘI Profit Health Forum – Streinu Cercel: Nu vă spălați, nu purtați mască, niciun fel de problemă, dar atunci să nu vă mirați că vă îmbolnăviți! Atât de simplă este această problemă. Masca trebuie să fie prietenul vostru!

1. Bridge Consult

2. Asocierea Metroul - Italrom Inginerie Internationala
3. NV Construct SRL
4. Asocierea Retter Architecture – Drum Proiectconsult
5. VIAPONTE ROM

De asemenea, pentru atribuirea contractului „Elaborare Studiu de Fezabilitate si Proiect Tehnic de Executie pentru “Realizare pasaj rutier la intersectia  DN 1 cu DN 73A (Predeal)” la termenul limită stabilit au depus oferte următorii operatori economici:

1. Bridge Consult
2. Asocierea Italrom Inginerie Internationala – Metroul
3. Asocierea Retter Architecture – Drum Proiectconsult

”Precizăm că în vederea fluidizării traficului rutier pe DN1, Valea Prohovei, CNAIR a mai demarat licitații pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate și a Proiectului Tehnic de Execuție necesare realizării unor pasaje rutiere și pietonale la Azuga, Comarnic, Bușteni și Predeal”, a transmis CNAIR, potrivit News.ro.

viewscnt
Afla mai multe despre
cnair
pasaje rutiere
sinaia
predeal