CNAIR: Autostrăzile A2 și A4 și șapte drumuri naționale rămân închise, joi dimineață

CNAIR: Autostrăzile A2 și A4 și șapte drumuri naționale rămân închise, joi dimineață
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 mar 2018

Autostrăzile A2, între București și Constanța, și A4, între Ovidiu și Agigea precum și alte șapte drumuri naționale rămân închise circulației joi dimineață, informează Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Drumurile închise sunt DN 22, între Baia și Ovidiu, DN 22A, între Cataloi și Hârșova, DN 22D între Măcin și Caugagia, DN 22F între Horia și Nalbant, DN 3, între Cuza Vodă și Cobadin, DN 65A, între Roșiorii de Vede și Turnu Măgurele și DN 65 E, între Furculești și Bogdana, scrie Agerpres.

VIDEO & FOTO Noul Audi A6, prezentat în premieră, cu motoare mild-hybrid, și prețuri începând de la 58.000 de euro CITEȘTE ȘI VIDEO & FOTO Noul Audi A6, prezentat în premieră, cu motoare mild-hybrid, și prețuri începând de la 58.000 de euro

Pe de altă parte, se circulă cu restricții de tonaj pentru autovehiculele cu masă totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone pe următoarele sectoare de drum național: DN 22, între Smârdan și Baia, DN 22E, Garvan - I.C. Brătianu, DN 3, între Cobadin și Murfatlar, și DN 38, între Agigea și Negru Vodă. Circulația autovehiculelor cu masă totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone este restricționată pe DN 21A, între Bărăganu și Țăndărei, și DN 3, între Lehliu și Cuza Vodă.

viewscnt
Afla mai multe despre
cnair
drumuri inchise