CNAIR va cheltui peste 110 milioane lei pentru reducerea zgomotului generat de traficul rutier

CNAIR va cheltui peste 110 milioane lei pentru reducerea zgomotului generat de traficul rutier
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 apr 2018

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a lansat o licitație de 110,7 milioane lei, fără TVA, pentru un proiect care vizează reducerea zgomotului generat de traficul rutier, potrivit unui anunț publicat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP). 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Principala modalitate de finanțare o reprezintă fondurile europene disponibile prin Programul Operațional Infrastructura Mare (POIM) 2014-2020.

Proiectul este denumit "implementare planuri de acțiune pentru reducerea zgomotului generat de traficul rutier - etapa 2011-2016", potrivit News.ro.

Schimbare pregătită: Perioada în care amenzile, precum cele de circulație, pot fi plătite la jumătate - extinsă de la 48 de ore la 15 zile lucrătoare CITEȘTE ȘI Schimbare pregătită: Perioada în care amenzile, precum cele de circulație, pot fi plătite la jumătate - extinsă de la 48 de ore la 15 zile lucrătoare

Acesta vizează construirea de covoare asfaltice fonoabsorbante pe un număr de 48 de sectoare de drum național, pe o lungime totală de 112,5 km, si montare de panouri fonoabsorbante pe 9 sectoare de drum național/autostradă pe o lungime totală de 23,4 km. Cuantumul garanției de participare este de 1,107 milioane lei.

”Ofertantul declarat câștigător va constitui o garanție de bună execuție a contractului, în original, în cuantum de 10% din prețul contractului fără TVA, în termen de 5 zile lucrătoare de la data semnării contractului de achiziție publică”, se arată în anunț.

Reguli pregătite pentru serviciile de ridesharing: Platforme ca Uber vor fi autorizate de primării, în schimbul unei taxe anuale de 50.000 lei. Lipsa autorizării va fi amendată cu 5% din cifra de afaceri CITEȘTE ȘI Reguli pregătite pentru serviciile de ridesharing: Platforme ca Uber vor fi autorizate de primării, în schimbul unei taxe anuale de 50.000 lei. Lipsa autorizării va fi amendată cu 5% din cifra de afaceri

Totodată, ofertantul trebuie să demonstreze că media cifrei totale de afaceri pe ultimii trei ani (2014, 2015 si 2016) a fost de minimum 55 milioane lei.

 

Termenul limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 8 iunie, iar pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 11 iunie.

viewscnt
Afla mai multe despre
cnair
licitatie
reducere
zgomot
trafic
rutier
autostrada