Consumer Reports: Tesla Model S a recâștigat titlul de cel mai sigur sedan ultralux

Consumer Reports: Tesla Model S a recâștigat titlul de cel mai sigur sedan ultralux
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 25 iul 2017

Tesla Model S și-a recâștigat titlul de cel mai sigur sedan ultralux acordat de Consumer Reports, după ce compania condusă de Elon Musk a activat sistemul automat de frânare de urgență al automobilului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În aprilie, publicația americană a retrogradat Model S pe locul al treilea în clasamentul celor mai sigure mașini de lux, din cauză că nu avea tehnologia activată și pentru viteze mari, deși aceasta era inclusă pe lista dotărilor standard.

Precedentele versiuni ale Model S erau echipate din start cu sisteme automate funcționale pentru frânarea de urgență (AEB), însă nu și modelele produse începând cu finele lunii octombrie 2016, potrivit Consumer Reports.

Musk spune că a primit aprobarea verbală pentru construcția unui sistem Hyperloop între New York și Washington CITEȘTE ȘI Musk spune că a primit aprobarea verbală pentru construcția unui sistem Hyperloop între New York și Washington

Între timp, Tesla a actualizat softul sistemului de frânare de urgență, astfel că Model S a revenit în fruntea clasamentului.

Consumer Reports acordă puncte în plus automobilelor care frânează automat în caz de urgență, în condițiile în care tehnologia ajută la prevenirea accidentelor.

viewscnt
Afla mai multe despre
tesla
model s
consumer reports
cel mai sigur sedan