Coreea de Nord: ONU dublează numărul vaselor sub interdicția de a intra în porturile lumii

Coreea de Nord: ONU dublează numărul vaselor sub interdicția de a intra în porturile lumii
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 dec 2017

ONU a interzis joi accesul în porturile lumii a patru nave nord-coreene suspectate că transportă mărfuri interzise de sancțiunile internaționale impuse Phenianului, dar nu a putut să includă pe listă alte șase din cauza opoziției Beijingului, relatează AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În octombrie, alte patru nave, sub pavilionul Comorelor, Federației Sfântul Kitts și Nevis, Cambodgiei și, respectiv, al Coreii de Nord, au primit interdicția de a intra în porturi, o premieră în istoria Națiunilor Unite, scrie Agerpres.

Mitsubishi are o creștere a producției și mizează pe vânzări de peste 1 milion de vehicule la finele anului. Ultimul pas înaintea primului rezultat anual de când este controlată de Nissan CITEȘTE ȘI Mitsubishi are o creștere a producției și mizează pe vânzări de peste 1 milion de vehicule la finele anului. Ultimul pas înaintea primului rezultat anual de când este controlată de Nissan

O listă cu zece vase a fost propusă de Statele Unite pentru interdicție, însă "numai patru nave au fost acceptate", chiar dacă "procedură rămâne deschisă" pentru celelalte vapoare, a informat o sursă diplomatică sub acoperirea anonimatului.

viewscnt
Afla mai multe despre
onu
coreea de nord
nave