Daimler plătește bonusuri angajaților din Germania

Daimler plătește bonusuri angajaților din Germania
scris 27 feb 2021

Daimler AG a renunțat la reducerea numărului orelor de lucru negociată anul trecut, în contextul pandemiei de coronavirus (COVID-19), și va plăti bonusuri angajaților din Germania

Decizia vine ca reacție la activitățile economice neașteptat de bune din 2020 și a evoluției pozitive de pe piață de la începutul lui 2021, a informat grupul auto german, scrie Agerpres.

Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online? CITEȘTE ȘI Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online?

Angajații, al căror program de lucru a fost redus cu două ore pe zi în toamna anului trecut, vor începe să lucreze cu program normal de la 1 aprilie. Reducerea fusese aplicată personalului administrativ și din zone legate de producție, pentru reducerea costurilor în perioada pandemiei.

În plus, aproximativ 135.000 de angajați din Germania vor primi un bonus de 500 de euro.

Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online CITEȘTE ȘI Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online

În decembrie, Daimler anunțase că va acorda angajaților germani "bonus de pandemie" de 1.000 de euro pentru a compensa costurile economice și personale, cum ar fi obligativitatea purtării măștii și lucrul de acasă.

Daimler deține divizia de lux Mercedes-Benz și brandul Smart.

viewscnt
Afla mai multe despre
daimler
bonusuri