VIDEO Air France anunță noile reguli de siguranță în timpul zborului, cu un videoclip pretențios

VIDEO Air France anunță noile reguli de siguranță în timpul zborului, cu un videoclip pretențios
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 feb 2021

Air France a lansat noul său videoclip în care ilustrează măsurile de siguranță în timpul zborului, care cuprinde cele mai recente modificări conform reglementărilor în vigoare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Videoclipul se desfășoară cu doi însoțitori de zbor care explică instrucțiunile de siguranță pasagerilor, călătorind împreună de la un reper iconic la altul în cele mai frumoase locuri din Franța, pe treptele Hotelului Opéra Garnier la grădinile Palatului Versailles, de la însorita Riviera Franceză la legendarul Hotel Martinez. Plimbarea continuă prin podgoriile din Provence, muzee, o prezentare de modă, o terasă tipică franțuzească și de-a lungul Senei și a celebrelor sale librării. 

Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online? CITEȘTE ȘI Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online?

Ilustrarea măsurilor de siguranță se încheie în vârful turnului Eiffel, unde un echipaj Air France întâmpină pasagerii companiei aeriene.

viewscnt
Afla mai multe despre
air france
covid-19
reguli de siguranta