Daimler suspendă producția la majoritatea fabricilor sale din Europa

Daimler suspendă producția la majoritatea fabricilor sale din Europa
scris 18 mar 2020

Grupul auto Daimler AG a anunțat că va opri temporar producția la majoritatea fabricilor sale din Europa, ca răspuns la extinderea pandemiei de coronavirus (Covid-19), transmite DPA.

Compania va suspenda "majoritatea producției sale din Europa, precum și activitatea departamentelor administrative", a informat marți seara Daimler.
Închiderea va afecta fabricile de autoturisme, camioane, furgonete, și va intra în vigoare până la sfârșitul acestei săptămâni, scrie Agerpres.

Undă verde: Germanii de la Stada preiau Walmark, tranzacție care urcă vânzările companiei în România de peste 2 ori. Investiții mai mari și extinderea capacității logistice, printre planurile pentru 2020 CITEȘTE ȘI Undă verde: Germanii de la Stada preiau Walmark, tranzacție care urcă vânzările companiei în România de peste 2 ori. Investiții mai mari și extinderea capacității logistice, printre planurile pentru 2020

Suspendarea producției se va derula inițial pe o perioadă de două săptămâni și ar putea fi extinsă în funcție de "evoluțiile ulterioare", se arată în comunicatul Daimler, unde se precizează că firma a luat o decizie drastică, ținând cont de situația financiară a companiei și a angajaților.

viewscnt
Afla mai multe despre
daimler
fabrici