DHL Express majorează tarifele

DHL Express majorează tarifele
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 29 sep 2023

DHL Express a decis majorarea tarifelor, începând cu anul viitor, decizia, reprezentând o indexare anuală, fiind argumentată de compania germană și prin "vremurile tulburi" actuale.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Pentru România, majorarea va fi, în medie, de 8,9%.

"În general, situația macroeconomică globală a început să se stabilizeze, chiar dacă incertitudinea rămâne. În aceste vremuri tulburi, oferim servicii stabile și de încredere tuturor clienților noștri din întreaga lume. Odată cu ajustarea anuală a prețurilor, putem continua să investim în soluții îmbunătățite, să creștem flexibilitatea în rețeaua noastră și să ne concentrăm pe responsabilitatea noastră de mediu de a oferi soluții logistice rezistente și durabile”, este explicația companiei.

Toate modelele noi care vor fi lansate de Nissan în Europa vor fi complet electrice CITEȘTE ȘI Toate modelele noi care vor fi lansate de Nissan în Europa vor fi complet electrice

Tarifele sunt ajustate anual de DHL Express, ținând cont de inflație și dinamica valutară, precum și de costurile administrative legate de măsurile de reglementare și de securitate.

Compania deservește circa 220 de țări.

DHL operează în România din 1991, având în prezent aproape 600 de angajați, o flotă de 3 aeronave și peste 200 de mașini și oferă o acoperire de 100% la nivel național, prin cele aproape 50 de locații aflate în cele mai importante orașe de pe întreg teritoriul țării.

viewscnt
Afla mai multe despre
dhl express
bogdan enache