Directorul care a declanșat demolarea chioșcurilor de la metrou - demis

Directorul care a declanșat demolarea chioșcurilor de la metrou - demis
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 nov 2021

Directorul Metrorex, Ștefan Paraschiv, care s-a făcut remarcat în primăvară când a demarat acțiunea de demolare a gheretelor și chioșcurilor de la metrou, acțiune ce a generat și greva ilegală a sindicaliștilor conduși de Ion Rădoi, a fost demis de către noul Consiliu de Administrație, numit de ministrul interimar de la Transporturi, Dan Vâlceanu. În locul lui Paraschiv a fost numit un manager din industria petrolieră.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

SCANDALUL CHIOȘCURILOR DE LA METROU POATE FI VĂZUT FOTO AICI

Ștefan Paraschiv a fost revocat din funcția de director general al Metrorex de către Consiliul de Administrație, potrivit Club Feroviar.

Cum să-ți optimizezi site-ul web CITEȘTE ȘI Cum să-ți optimizezi site-ul web

Paraschiv, numit la conducerea Metrorex în timpul mandatului lui Cătălin Drulă la Transporturi, s-a remarcat în primăvară când a denunțat contractul companiei cu sindicatul de la metrou care deținea spațiile comerciale din stații și a demarat campania de demolare a chioșcurilor. Atunci Paraschiv a și participat activ la acțiunile de demolare, punând mâna pe rangă la un moment dat și forțând intrarea într-un magazin care nu fusese deschis de către chiriași.

În locul său a fost numit șef la Metrorex Laurențiu Gabriel Trușcă, un manager provenit din industria petrolieră. Trușcă a lucrat la Romeptrol Downstream timp de 12 ani, apoi pe rând la Nobel Oil Downstream și, ultima oară, la Octano Downstream SRL.

viewscnt
Afla mai multe despre
metrorex
ștefan paraschiv