Directorul de achiziții Renault România, brazilianul Flavio de Almeida, pleacă în Rusia și este înlocuit de un român

Directorul de achiziții Renault România, brazilianul Flavio de Almeida, pleacă în Rusia și este înlocuit de un român
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 14 dec 2020

Group Renault România, care deține Automobile Dacia, a anunțat înlocuirea din funcția de director executiv al direcției Achiziții Groupe Renault România a lui Flavio de Almeida. Postul lui va fi preluat de Cristian Țucă,  director în cadrul companiei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cristian Țucă, director Transformare Business Groupe Renault România, va fi noul director de achiziții al Renault în România. El a fost 9 ani șef departament Achiziții Piese pentru Șasiu, Echipamente exterioare și Electrice, șef departament Achiziții – Logistică, Proiecte Industriale, Servicii, Piese. Țucă este absolvent al Universității Politehnică București, Facultatea Tehnologia Construcțiilor de Mașini, specializarea mașini-unelte, și lucrează pentru Dacia de 25 de ani. Din 2019, a devenit director al diviziei Transformare Business.

Cristian Țucă va fi membru în board-ul companiei.

Cristian Țucă - director Achiziții Renault Romania

Cristian Țucă - director Achiziții Renault Romania

FOTO Campanie „Cumpărați local”: BMW și Mercedes-Benz își prezintă mașinile reciproc, în vitrinele din Munchen CITEȘTE ȘI FOTO Campanie „Cumpărați local”: BMW și Mercedes-Benz își prezintă mașinile reciproc, în vitrinele din Munchen

Cel care a condus Direcția de Achiziții în ultimii 5 ani, Flavio de Almeida Junior, este brazilian și lucrează pentru Renault din 2000. S-a ocupat de achiziții în diferite funcții, în Brazilia și Franța. Acum, el pleacă în Rusia, ca director adjunct achiziții regionale Renault.

Direcția Achiziții Groupe Renault România este responsabilă de achizițiile de materii prime, piese, utilaje echipamente și servicii pentru toate entitățile Groupe Renault România. Echipele din România coordonează relația cu peste 1 500 de furnizori.

viewscnt
Afla mai multe despre
renault romania
flavio de almeida
cristian tuca
dacia achizitii