Directorul Metrorex se așteaptă ca sindicaliștii să renunțe la greva generală

Directorul Metrorex se așteaptă ca sindicaliștii să renunțe la greva generală
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 dec 2018

Directorul Metrorex, Dumitru Șodolescu, spune că se așteaptă ca sindicaliștii de la metrou să renunțe la greva generală cu care amenință și se declară încrezător că vor ajunge la o înțelegere în urma negocierilor. Noi discuții vor avea loc marți, între angajații Metrorex și conducerea companiei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„Cred că vom ajunge la o înțelegere”, a declarat marți directorul Metrorex, Dumitru Șodolescu, într-o conferință de presă.

Întrebat de jurnaliști de ce crede că sindicaliștii vor renunța la grevă, Șodolescu a explicat că angajțșii au tot scăzut, de-a lungul rundelor de negocieri, din procentul pe care îl doresc în plus la salarii, scrie News.ro.

EXCLUSIV Decizie revoluționară - Fosta RATB va introduce plata cu cardul bancar în vehicul. Dar cu un cost CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Decizie revoluționară - Fosta RATB va introduce plata cu cardul bancar în vehicul. Dar cu un cost

„Dacă la început au fost inflexibili cu acel procent de 42 la sută, ulterior au tot scăzut. Acum au ajuns la 20 la sută”, a spus directorul Metrorex.

Angajații Metrorex au amenințat cu grevaa generală pe perioadă nedeterminată, însă acțiunea de protest a fost suspendată temporar. Sindicaliștii sunt nemulțumiți de salarii, dar și de lipsa de fonduri pentru piese de schimb și mentenanță, de lipsa forței de muncă, de prostul management al Metrorex. 

viewscnt
Afla mai multe despre
metrorex
greva