Magistrala 2 se va prelungi cu o nouă stație

Magistrala 2 se va prelungi cu o nouă stație
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 dec 2018

Metrorex și Primăria sectorului 4 vor demara proiectul comun de construcție unei noi stații de metrou la nivel suprateran ce va completa Magistrala 2, iar aceasta va fi situată între stația de metrou Berceni și Șoseaua de Centură, au anunțat, marți, într-o conferință de presă, primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, și directorul general al Metrorex, Dumitru Șodolescu.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Costurile construcției vor fi suportate integral din bugetul local al Sectorului 4. Lucrările vor demara în prima parte a anului 2019 și vor fi încheiate până la jumătatea anului 2021, scrie Agerpres.

EXCLUSIV Tarom schimbă asigurătorul pentru unul dintre cele mai mari conturi din țară. Omniasig recâștigă contractul după o pauză de 2 ani CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Tarom schimbă asigurătorul pentru unul dintre cele mai mari conturi din țară. Omniasig recâștigă contractul după o pauză de 2 ani

Potrivit proiectului, distanța dintre stația Berceni și viitoarea construcție va fi de 1.150 de metri, iar de la noua stație până la linia de Centură de încă 1.350 de metri. Construcția va fi realizată pe sensul de mers dinspre Strada Turnu Măgurele către linia de centură a Capitalei.

Magistrala 2 de metrou reprezintă 25% din totalul liniilor metroului bucureștean. Acest tronson suportă zilnic 50% din fluxul de trafic al întregii rețele de transport subteran din Capitală.

viewscnt
Afla mai multe despre
magistrala 2
berceni
metrorex