După negocieri de 10 ani și după ce a renunțat la Timișoara, Oradea și Craiova, Ryanair pregătește lansarea primei sale rute din Cluj, inclusiv cu bilete promoționale la 25 euro

După negocieri de 10 ani și după ce a renunțat la Timișoara, Oradea și Craiova, Ryanair pregătește lansarea primei sale rute din Cluj, inclusiv cu bilete promoționale la 25 euro
scris 13 iun 2018

Compania irlandeză Ryanair, cel mai mare operator aerian din Europa după numărul de pasageri și al patrulea mare jucător pe piața românească, va lansa prima sa rută din Cluj-Napoca, cu un serviciu către Londra Southend care va fi operat cu o frecvență de trei zboruri săptămânale.

Cursele din și înspre Aeroportul Internațional “Avram Iancu” din Cluj-Napoca vor fi inaugurate în aprilie 2019, odată cu lansarea unei noi baze a Ryanair pe aeroportul Londra Southend.

Clujul va deveni, astfel, al cincilea aeroport pe care operează compania irlandeză în România.

Tarom renunță intempestiv la cursele Constanța - Chișinău, pregătite să înceapă în iulie CITEȘTE ȘI Tarom renunță intempestiv la cursele Constanța - Chișinău, pregătite să înceapă în iulie

Compania irlandeză a anunțat, în februarie, închiderea bazei din Timișoara, iar ulterior a decis să scoată Oradea și Craiova din programul de iarnă, invocând motive comerciale.   

David Ciceo, directorul general al Aeroportului Internațional “Avram Iancu” Cluj, precizează că negocierile dintre managementul aeroportuar și Ryanair au durat mai bine de 10 ani.

"Salutăm decizia Ryanair de a demara zboruri de la Cluj. Astfel, vom avea o nouă companie aeriană pe Aeroportul Internațional Cluj, începând cu sezonul de vară 2019. Managementul aeroportuar a negociat cu Ryanair vreme de mai bine de 10 ani și speră într-o colaborare constructivă benefică dezvoltării aeroportului dar și a întregii regiuni”, a spus el.

Ryanair a anunțat și o promoție pentru a marca lansarea noii rute din Cluj: vineri, pe 15 iunie, clienții pot achiziționa bilete de călătorii în aprilie 2019 cu un preț de 24,99 euro.

Promoția de vineri este valabilă și pentru alte 12 de zboruri ce vor fi operate de la noua bază din Londra Southend, și anume către Alicante, Barcelona Reus, Bilbao, Brest, Corfu, Dublin, Faro, Kosice, Malaga, Milano Bergamo, Palma și Veneția.

viewscnt
Afla mai multe despre
ryanair
cluj
ruta
zboruri
lansare
bilete promotionale