După Skoda, Spark semnează și cu Renault pentru a deveni cea mai mare companie de car sharing din România. Renault vinde 400 de automobile electrice Zoe

După Skoda, Spark semnează și cu Renault pentru a deveni cea mai mare companie de car sharing din România. Renault vinde 400 de automobile electrice Zoe
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 4 aug 2020

Renault România a semnat un contract cu startup-ul de car-sharing cu mașini electrice Spark, cu acționariat lituaniano-bulgar, companie intrată în România în vara anului trecut.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Spark își propune ca până la finalul anului 2020 să devină cea mai mare companie de car sharing din România, având acum circa 170 de mașini electrice, la care se vor adăuga mașinile furnizate de Renault.

Reprezentanța Renault România va livra nu mai puțin de 400 de automobile ZOE, eșalonat, pentru serviciile de mobilitate din București. Potrivit Renault, primele 100 de exemplare sunt deja în curs de livrare.

Spark este o companie de car-sharing înființată în 2016 de antreprenori lituanieni, ulterior alăturându-se și investitori bulgari. În România, Spark a intrat în 2019, cu 50 de mașini ZOE și NissanLeaf. Anul acesta au mai semnat un contract cu Skoda, pentru 200 de vehicule CITIGOe iV.

INFOGRAFIC Cea mai mare scădere a pieței de autoturisme din acest an CITEȘTE ȘI INFOGRAFIC Cea mai mare scădere a pieței de autoturisme din acest an

Versiunea Renault ZOE care va fi livrată acum dispune de o baterie de 40 kWh și o autonomie de până la 300 km (WLTP). Potrivit datelor companiei, prețul actual de închiriere este de 0,86 lei/min și 120 lei pentru o perioadă de 24 de ore.

Flota de mașini va fi livrată de AutoCobalcescu din București, dealer Renault.

viewscnt
Afla mai multe despre
renault zoe
renault masini electrice
spark
car sharing
inchiriere masina electrica