Fiat Chrysler plătește sute de milioane de euro pentru includerea vehiculelor proprii în flota Tesla, cu scopul evitării unor amenzi pentru emisii

Fiat Chrysler plătește sute de milioane de euro pentru includerea vehiculelor proprii în flota Tesla, cu scopul evitării unor amenzi pentru emisii
scris 7 apr 2019

Fiat Chrysler Automobiles va plăti Tesla sute de milioane de euro pentru ca vehiculele electrice ale acesteia să fie incluse în flota sa, ceea ce îi va permite să evite amenzi pentru încălcarea noilor reglementări ale Uniunii Europene referitoare la emisii, a relatat duminică publicația Financial Times, transmite Reuters.

Astfel, media emisiilor de dioxid de carbon ale vehiculelor Fiat Chrysler Automobiles va scădea la un nivel acceptat în Uniunea europeană, potrivit News.ro.

Articolul publicat de Financial Times nu include detalii referitoare la suma pe care o va plăti Fiat Chrysler companiei americane.

Programul eco-voucherelor, acordate de Primăria Capitalei pentru mașini nepoluante, este aproape de demarare. Va fi semnat contractul pentru tipărirea voucherelor CITEȘTE ȘI Programul eco-voucherelor, acordate de Primăria Capitalei pentru mașini nepoluante, este aproape de demarare. Va fi semnat contractul pentru tipărirea voucherelor

Producătorul auto intalia și Tesla au format o flotă comună de vehicule pe 25 februarie, a mai relatat publicația, citând o declarație depusă la Comisia Europeană.

Reprezentanții Tesla și cei ai Fiat Chrysler nu au răspuns imediat solicitărilor de comentarii din partea Reuters.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
fiat
chrysler
tesla
flota
sute
milioane
ue
amenzi
emisii