Fiat Chrysler recheamă 1,2 milioane de camionete Ram în America de Nord pentru un defect al senzorilor de siguranță

Fiat Chrysler recheamă 1,2 milioane de camionete Ram în America de Nord pentru un defect al senzorilor de siguranță
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 mai 2017

Fiat Chrysler Automobiles a anunțat vineri că va rechema 1,2 milioane de camionete Ram de pe piața Americii de Nord, din cauza unui defect al senzorilor de siguranță care a provocat moartea unei persoane și rănirea altor două, transmite MarketWatch.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Rechemarea include camionete Ram de tonaj diferit, fabricate în perioada 2013-2016, dintre care circa 1 milion sunt în Statele Unite, 216.007 în Canada și 21.668 în Mexic, scrie News.ro.

Compania are cunoștință de un deces, două răniri și două accidente care ar putea avea legătură cu acest defect.

Nissan a anunțat vânzări în creștere și un profit în scădere în anul fiscal 2016. Prognozele sunt asemănătoare și pentru intervalul următor CITEȘTE ȘI Nissan a anunțat vânzări în creștere și un profit în scădere în anul fiscal 2016. Prognozele sunt asemănătoare și pentru intervalul următor

Senzorii defecți ar putea să împiedice declanșarea airbagurilor laterale și a mecanismelor de strângere a centurilor, în eventualitatea răsturnării unui vehicul în urma unui impact.

Campania este cea mai mare lansată de grup din luna mai a anului trecut, când a rechemat 4,3 milioane de vehicule fabricate în perioada 2004-2012, pentru înlocuirea dispozitivelor de umflare a airbagurilor pasagerilor din față, la recomandarea producătorului japonezTakata, ale cărei produse au fost la originea mai multor decese și răniri în Statele Unite.

viewscnt
Afla mai multe despre
fiat chrysler
camionete ram